Ett sista farväl ?

Ett sista farväl Foto; Bernth-Ivar Henriksson

Jag har tagit tusentals bilder under mina år. Skiftande, från olyckor till barndop. har haft ett härligt fotoliv. Det är alltså fotohistoria som nu förmodligen faller i glömska efter mig?

Jag  har funderat , vilken var den den bästa som inte bara är ett foto, utan lämnar efter sig historia-från just Stöde.

Pia Lindström, dotter till Ingrid Bergman och Aron Petter Lindströmn, besökte den 19 augusti 2015 . Mamman, Ingrid och Aron Petter gifte sig i Stöde kyrka 1937, i en överfull kyrka sägs det,jag var bara 4 år då.) Pia kom för att lägga ner urnan efter sin far, som kommer att finnas där för evigt.

En känslomässig stund för oss som var med

Min bild, när Pia tar bild på graven, är för mej stor. En världskändis, det var även Pia, stående på knä för att ta en bild på sin fars gravplats-i Stöde, Jag var stolt och fick julkort från Pia , som tack.

Jag erbjöd ST bilden, men den unge redaktionschefen, fnyste bara...

Klicka på bilden så blir den större

 

Senaste kommentarer

19.03 | 14:48

Hästen hette Rempojken och köptes av min pappa som knappt 2-åring.
Rempojken var inte inkörd, men det fixade pappa bra'!

20.12 | 09:34

Bernth-Ivar, maken och jag önskar dig en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

10.12 | 14:24

Trevliga bilder och jag också (som min bror) känner igen folk. Trevlig att se en bild på Garvare Ekström då vi har köpt hans ställe och firar jul och sommar där

09.12 | 12:36

Hela labbloken är trevlig att ta del av. Mycket återstår för mig att se. En del av personerna kommer jag ihåg o har träffat. Framförallt under uppväxten.